Egyszerűen működik az automata redőny

A motoros redőnyök automatikus működésűvé tehetőek. Nagyon egyszerű az automata redőny kezelése, ugyanis időzítővel is összekapcsolható, akár gombnyomásra működtethető.

Az automatika napjainkban már a mindennapjaink számos területén része az életünknek. Ahol lehet, ott az emberek inkább a különféle berendezések nyújtotta lehetőségeket veszik igénybe. Az sem mellékes, hogy bizonyos redőnyfajták a biztosítók által is megfelelőnek találtattak és elfogadják, mint betörésvédelmi eszközt.

Az automata redőny óriási előnye, hogy időzítővel összekapcsolható, ami akkor is működésbe hozza a rendszert, ha esetleg hosszabb ideig senki sincs a lakásban vagy több napra elutaznak a tulajdonosok. A redőnyök gondoskodnak arról, hogy a lakásba fény jusson, de este ne lehessen sem belátni, sem behatolni.

Az automata redőny másik előnye, hogy különböző magasságra állítható. Az is lehetséges, hogy a nap folyamán csak részben emelkedjen fel vagy ereszkedjen le, ezzel is erősítve azt a hatást, mintha a lakásban volna valaki.