A fogpótlás visszaadja az önbizalmat

fogpótlás

Ha valamilyen okból kifolyólag elveszít egy vagy több rágócsontot, akkor javasolt a hiányt gyorsan pótolni, a további problémák kialakulásának elkerülése érdekében. A fogpótlás különböző eljárásokkal történhet.

Az egyik legnépszerűbb megoldásnak számít az implantátum. Alkalmazható egyetlen fog hiánya esetén és kombinálható híddal is. A beavatkozást úgy kell elképzelni, hogy a csontba egy műgyökeret ültetnek, amire később egy felépítmény kerül rögzítésre. A szakemberek nem győzik hangsúlyozni, hogy mihamarabb cselekedni kell. Az efféle fogpótlás csak kellő mennyiségű csontállománnyal rendelkező pácienseknél végezhető el. Ha esetleg nincs elegendő mennyiség, akkor sincs minden veszve, mivel napjainkban már többféle modern csontpótlási eljárás létezik.

Az implantátum speciális kialakítású, ennek köszönhetően a csont tökéletesen körbe tudja nőni. Esztétikus és erős, ami azt jelenti, hogy önfeledten mosolyoghat és bátran fogyaszthat keményebb állagú ételeket. A fogpótlás által újra örömteli és teljes életet élhet.