A lehető legkorszerűbb fogpótlás Budapesten

fogpótlás Budapest

A cirkónium-oxidból készült koronák és hidak megjelenésének köszönhetően búcsút lehetett inteni azoknak a megoldásoknak, amikkel gyakran a fogorvosok és persze a páciensek sem voltak maximálisan elégedettek. Napjainkra már olyan szintre jutott a fogpótlás Budapest városában, amelyik minden téren a tökéletes végeredményt nyújtja.

Főleg a cirkónium-oxid módszernek köszönhető ez, de nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a fogorvosok rendelkezésére ma már a legmodernebb eszközök és berendezések állnak. Lehet, hogy a porcelánkorona fogpótlás Budapest településén egy esztétikus opciót jelent, azonban ez nem készíthető bárhova. A fémkerámia pedig sok szempontból egyáltalán nem ideális, főleg akkor, amikor a frontfogak helyére kerül.

A cirkónium egyedisége abban rejlik, hogy egy nagyon szilárd, tartós és kemény anyag, aminek oxidját a kilencvenes években kezdték el használni a fogászatban, hogy kiváltsák a különböző fémeket. Ennek eredménye pedig a prémium fogpótlás Budapest, hiszen a cirkonkorona hihetetlenül megbízható, sokoldalú, a frontfogak és az őrlőfogak helyreállításában is segít, illetve nagyon esztétikus.