A Relax Dental Center Arany Diplomás főorvosa

Relax Dental Center

A gyermekkorban ért kellemetlen élmények meghatározzák felnőtt létünket. Ha a szülő ijedten, bizonytalanságot éreztetve hurcolt minket a fogászati rendelőbe, könnyen szoronghatunk ma is, ha fogorvost szükséges felkeresnünk. Emiatt ügyel a Relax Dental Center arra, hogy a gyermekeknek inkább élmény, mint megpróbáltatás legyen egy fogorvosi szűrés, kezelés.

Az intézmény barátságos, otthonos, a munkatársak emberközpontúak, kedvesek. Több évtizedes fogorvosi és implantológiai tapasztalattal és a technika fejlődésével lépést tartva, modern eszközökkel fogadják a pácienseket. A kollégák folyamatosan képezik magukat, hogy minden téren ki tudják szolgálni a Relax Dental Centerbe érkezőket.

Az intézmény főorvosa az Arany Diplomás dr. Kelemen Pál, aki 3 szakvizsgával rendelkezik és számos publikációja jelent már meg. Folyamatosan képezi magát, hogy lépést tartson a fogorvostudomány fejlődésével. Egyetemi rezidenseknek oktat, többek között az Integratív Pszichoterápiás Egyesület és a Magyar Hipnózis Egyesület alapító tagja.