Férfi torna gyakorlatok picit másképp: az Aviva módszer előnyei

férfi termékenység fokozása

Általános nézet, amikor egy házaspár hiába várja a gyermekáldást, hogy biztosan a pár nő tagja terméketlen. Pedig ez a probléma indulhat mindkettőjüktől, de az sem ritka, hogy éppen a férfi nem termékeny. Az Aviva torna a férfi termékenység fokozásában is segíthet. Az izmok speciális beszorítása és ellazítása, valamint a talp reflexzónáinak ingerlése a férfi szervek működését jelentősen képes támogatni. Amellett, hogy fokozza a szexuális teljesítő képességet, beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait is.

A spermiumok életképessége és száma szintén növelhető ezekkel a tornagyakorlatokkal, illetve ezek mozgékonyságának fokozása is elérhető. Ugyanakkor, a prosztata- és potenciagondok tüneteinek enyhítésére szintén ideálisak a gyakorlatok. Hatásos még stressz inkontinencia kialakulásának megelőzésére/megszüntetésére, az ülő életmód ellensúlyozására, a vérkeringés fokozására az alhas és a medence területén, de mindezek mellett, emésztési problémák, székrekedés kiegészítő terápiájaként, vagyis az életminőség javítására szintén alkalmas az Aviva torna.

Ezen gyakorlatok célja, hogy combközéptől köldökig felserkentsék a vérkeringést, miközben olyan belső elválasztású mirigyeket aktiválnak, mint a pajzs-, a csecsemő- vagy az agyalapi mirigy. A tornagyakorlatok dinamikus medencebillentésekből, csípőforgatásokból, a kézfejek beszorításából és elernyesztéséből, az akupresszúrás pontok aktív masszírozásából állnak. Nagyon könnyen megtanulhatóak ezek a mozgásformák, elég egy-két tanfolyamon részt venni ehhez.

Aztán mindenki a saját otthonában végezheti ezeket, olyan rendszerességgel, amilyennel akarja. Az Aviva gyakorlatok ugyanis átmozgatják a teljes testet, serkentik a vérkeringést és erősítik az izomzatot a nyaktól kezdődően egészen a lábujjakig. A valtozasmuhely.hu weboldalon lehet a tanfolyamra jelentkezni, ami sajnos még mindig kizárólag online zajlik, a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében. A tanfolyam ára bárki által könnyen megfizethető és nagyon jó befektetésnek minősül.