Gyönyörű ugrálóvár típusok a webáruházban

ugrálóvár

A nyári szünet lassan közeledik, így már gondolkodhatnak a szülők arról, hogy mivel kötik le a csemetéik idejét és energiáját. Egy jó kis ugrálóvár esetleg? Remek ötletnek tűnik, hiszen a mai típusokban nemcsak ugrálni, hanem csúszkálni, sőt, pancsolni is lehet.

Egy ilyen vár tulajdonképpen 3 az 1-ben termék, amivel a kicsik és a nagyobbak is remekül szórakoznak a jó időben. Ha az ember rendelkezik egy kis udvarral vagy kerttel, akkor máris nyert ügye van, hiszen több méretben és kivitelben elérhető. A jatekotthon.hu webshopban rengeteg termék van ebben a kategóriában. Kaphatóak egyszerűbbek, kisebb méretűek és egészen méretesek is. Tematika szerint is választhatunk, hiszen van itt kastély, móka kuckó, óriás ház, hercegnős, cápás, szivárványos ugrálóvár egyaránt.

A vizes móka vár pedig garantáltan a legnagyobb kedvenc lesz a nyári kánikulában, hiszen itt a kicsik biztonságos és szórakoztató keretek között frissülhetnek fel. A 3 csúszdás ugrálóvár pedig egyenesen vízipark élményt garantál.