Hagyományos asztali lámpa az elter.hu webáruház kínálatában

Asztali lámpa
Asztali lámpa

Modern és hagyományos lámpákat az elter.hu webáruházban találunk. A bolt kínálata annyira széles, hogy biztosak vagyunk abban, hogy megtalálja az elképzeléseinek megfelelő ízzótestet. Íróasztali lámpák több százával állnak a polcokon és arra várnak, hogy hazavigyék őket. A hagyományos változatok mellett, nagyon népszerűek a Spot light clamspot csíptetős lámpák.

A modern stílust követő asztali lámpa feje szabadon állítható. Vidám színei miatt, a gyermekek szobáinak kellő dísze lesz.
A halogén égője 40W-s. A Nowodvorski Student íróasztali lámpa a hagyományos vonalakat követi. Törzse és feje igény szerint állítható. Írányított fényt biztosít. Több színben is megrendelhető. A hangulatvilágítás kedvelőinek ajánljuk a speciális búrával kialakított lámpákat. Az Alfa Fire asztali lámpa téglalap alakjával hódít. A készülék energiatakarékos égővel is használható. Alapanyaga üveg. Az Eglo Nambia asztali lámpa a mediterrán stílust képviseli. Alapanyaga barna színű fémhuzat és opál üveg. A fényforrás típusa normál.