Megüresedett adótanácsadó állás

Több éve adótanácsadással foglalkozom és az ország egész területén megtalálhatóak az irodáink, ahol minden kedves ügyfelet hasznos tanácsokkal látunk el adózás terén. A fővárosban megüresedett egy adótanácsadó állás, ezért mielőbb alkalmazni szeretnék egy tapasztalt adótanácsadót, aki mindenben az emberek rendelkezésére áll, és ellátja jó tanácsokkal.

Főbb feladatai közé kell, tartozzon a vállalkozások és egyéb szervezetek, vagy magánszemélyek adóival kapcsolatos feladatok elvégzése. Értelmezi a kapott megbízást, azonosítja a megbízással kapcsolatos tényeket és ezekről pontos tájékoztatást ad a megbízójának. Részt vesz a vállalkozás adókötelezettségeinek teljesítésében, ellenőrzi és elemzi az abból nyert információkat.

Ismeri a hazai és más európai tagállamokat érintő adójogot, és a nemzetközi adózás alapvető szabályait. Értelmezi és alkalmazza a kettős adózás elkerüléséről szóló egyezményeket. Aki úgy érzi, hogy ezeket a feladatokat el tudja végezni, mint adótanácsadó, jelentkezzen az álláshirdetésre, mert minden jelentkezőt meghallgatunk személyesen.