Szelepaknával a táj esztétikájának megőrzéséért

szelepakna

Az öntözés bármely területének megszervezésekor fontos hozzáférést biztosítani a kulcs-mechanizmusokhoz és a funkcionális egységekhez. A locsolást szolgáló szelepakna szintén szerves részét képezik a pázsitok vagy kertek automatikus öntözésének. Ezek a mágnesszelepek, az automata vezérlők és általában az öntözőrendszerek minden alkatrészének és elemének felszerelésére szolgálnak, amelyek teljes védelmet igényelnek a nemkívánatos környezeti hatások ellen.

A szelepaknákat általában 20–30 cm magas kavicspárnára telepítik, hogy javítsák a felesleges folyadék kiszivárgását. Bármelyik modellt úgy kell felszerelni, hogy a felső fedője egy szinten legyen a talajjal. Használhatóak egyetlen szelephez vagy egy szelep rendszeréhez. A feladatai egyszerűek: védelem a szennyeződések behatolása és a mechanikai károsodások ellen, gyors hozzáférés a fontos csomópontokhoz az ellenőrzés és a karbantartás céljából. A szelepakna egy univerzális eszköz, ami az öntözőrendszerekben és a kültéri világításban is felhasználható. Az időben történő locsolás garantálja a magas termést és a növények ellenállását az aszály idején. Fontos azonban, hogy kövessünk a rendszeresség és az időszerűség szabályait. A wifi öntözésvezérlő a virágágyások, a pázsit vagy a mezőgazdasági terület öntözőrendszerének pótolhatatlan eleme. Ez lehetővé teszi a vízellátás programozását, automatizálását és vezérlését. A modul fő feladata a locsolás be- és kikapcsolása egy bizonyos idő szerint. A wifi öntözésvezérlő maximalizálja a vízmegtakarítást és automatikusan beállítja az öntözési ütemtervet, az internetről beszerzett időjárási mérések alapján.

Egészséges, zöld területet biztosít, ami által a kezelés kényelmesebbé és költséghatékonyabbá válik a mindennapi telepítés során. Gyorsan beállíthatja rajta az öntözési ütemtervet és korlátlan számú beállítást vezérelhet valós idejű állapotfrissítésekkel. A háttérvilágítással ellátott kijelző optimális láthatóságot biztosít bármilyen napszakban. A wifi öntözésvezérlővel leállíthatja a locsolást a szezonon kívüli időszakban.