Külső légbevezetéses kandalló új ingatlanokba

külső légbevezetéses kandalló

A ház és a fűtőberendezés tervezésekor az első számú szempont mindenképpen a biztonság, ezt követően pedig a hatékonyság, a költséghatékony üzemeltetés és a design. A modern stílusú készülékek, mint a külső légbevezetéses kandalló fajták, rendkívül jó választást jelentenek. A BENKEL cég termékei magas minőségűek, hosszú élettartamú berendezések. A modern, minimalizált stílusú kandalló tűzterek esetében alapfelszereltség a külső égési levegő rácsatlakozási lehetőség, a szabályzó kezelőszerv.

Napjainkban a pontos szigetelésű nyílászárók semmilyen levegő utánpótlást nem biztosítanak, ezért a legjobb megoldás a külső légbevezetéses kandalló. Így a lakás fűtése maximálisan biztonságossá és hatékonnyá válik. Ilyen készüléket ajánlanak a szakemberek az olyan új házakba, ahol a szag- és/vagy páraelszívó egy légtérbe kerül a kandallóbetéttel és zavarhatják egymás működését. Nem a ház légteréből vonja el a szükséges levegőt a külső légbevezetéses kandalló, ráadásul ez a modell tökéletesen funkcionál.

Hasznos szerkezet a vizes hődob

A kandallók egyik elengedhetetlen kiegészítő eleme a hődob, aminek szerepe a fűtés hatásfokának növelése. Több előnye is ismert a vizes hődob használatának, amelyeket megismerhetjük a benkel.hu weboldalon megtalálható leírásokból. Ettől a cégtől rendkívüli minőségű termékeket vásárolhatunk, amelyek magyarországi alapanyagokból, nagy szakmai tapasztalattal készültek. Épített tűztérre helyezhető vizes hődob fajták közül lehet választani a weboldalon, például a BENKEL K13 és K18 példányok az erre a célra kialakított, megfelelő magasságban (~50 cm) padkára ültetve üzemeltethetőek.

Kiváló beépített hűtőkörrel rendelkeznek, ami nyitott és zárt fűtési rendszerbe történő szerelésüket egyaránt lehetővé teszi. Természetesen mindegyik modellhez más-más átmérőjű füstkivezető csonk szükséges. Ha esetleg kérdése volna a vizes hődob tekintetében, akkor további információért tárcsázza bizalommal a 06 30 20 20 254 telefonszámot! A cég bemutatóterme Pilisszentlászlón, a Dózsa György utca 30. szám alatt található.