A fürdőhelyiség éke a szabadon álló kád

szabadon álló kád

A fürdőkád a fürdőszoba hagyományos attribútuma volt és marad, annak ellenére, hogy a zuhanykabinok manapság annyira népszerűek. Kicsi, nagy, kerámia vagy acél? Nem számít! Egy adott helyiséghez és meghatározott paraméterekhez illeszkedő modellt ma már könnyen lehet találni.

A szabadon álló kád azonban különleges trendinek számít, mert még a leghétköznapibb helyiségben is egyedi hangulatot teremthet. Tagadhatatlan előnye, hogy a telepítés lehetősége bármely helyen, akár a szoba közepén, akár egy sarokban is kivitelezhető.

Ha a fürdőszoba mérete lehetővé teszi, okos döntés lesz a szabadon álló kád beépítése a helyiség közepére. A választás azonban mindig a fürdő belsejétől és ami a legfontosabb, a vevő preferenciáitól függ.

De érdemes megjegyezni, hogy például egy kerek kád több helyet igényel. Talán ezért van az, hogy a legnépszerűbb modellek téglalap alakúak és oválisak. Ezek a szabadon álló kádak egyszerre kompaktak és stílusosak. A telepítésük padlóba vagy lábakra történhet. Az előbbi esetben minden vezeték el van rejtve a szem elől.