Dominika legszebb partjai: nyaralási kisokos

dominikai nyaralás

Viszonylag kis ország Dominika, de itt minden megtalálható, ami a tökéletes kikapcsolódáshoz, nyaraláshoz szükséges. Egyik népszerű úti cél lehet Punta Cana, ami a térség leghosszabb puha, fehér homokkal borított partszakaszával várja az idelátogató turistákat. Ezt a partot feltétlen látogasd meg dominikai nyaralásod során! Csodálatos látványt nyújt a kristálytiszta víz és az égig érő pálmafák. Nagyon jó választás kisgyermekes családoknak is, hiszen pompás vízi parkok találhatóak itt. Az izgalmas elfoglaltságok lehetősége szintén adott, mindenki megtalálja a neki megfelelő programokat.

Ma már az egyik legkedveltebb esküvői helyszín Punta Cana, ahol a párokat külön csak páros programok várják. Továbbá, a golfozók paradicsoma ez a hely, mivel mindig készen áll a játékra a pályák frissen zöldellő gyeptakarója. A tengerparti pihenés sokak tervei között szerepel, a napozás, fürdőzés, könnyed kikapcsolódás. Ugyanakkor itt azok is megtalálják a számításukat, akik aktív kikapcsolódásra vágynak a dominikai nyaralásuk ideje alatt.

Ők rengeteg kalandpark közül választhatnak, ahol remek szórakozásra számíthatnak. Lehetőség van barlangexpedíciókra, off-road szafarira, drótkötél túrákra, delfinekkel való úszásra stb. Pároknak ideális egy csodálatos sétát tenni a hangulatos karib-tengeri naplementében a parton. Punta Cana területén élénk az éjszakai élet is, a szórakozóhelyek ízletes koktélokkal és gasztronómiai különlegességekkel kényeztetik a vendégeiket. Egyszerűen nem szabad kihagynod ezt a helyszínt, ha Dominikára utazol a pároddal, a családoddal!

Az Euro Travel utazási iroda szervezésében minden gond nélkül élvezheted a pihenéssel töltött időt. Punta Cana igazi luxus üdülőhely, ahol all inclusive ellátásban részesülhettek, tehát semmire nem kell figyelnetek azon kívül, hogy jól érezzétek magatokat. Az eurotravel.hu oldalon megtekintheted a varázslatos helyen készült képeket, illetve a szálláshelyeket. Csalogató helyeket fogsz látni, ahová örömmel utaztok majd, hogy eltöltsetek ott néhány feledhetetlen napot.