A zászló készítés tudománya

zászló készítés

Nemzeti vagy egyedi zászló? Számunkra teljesen mindegy, mert a zászló készítés a vérünkben van. Cégünk több mint 30 éve készít kiváló minőségű zászlókat. Kezdetben főleg a skandináv országokban, állami, illetve királyi udvarokba szánt lobogókat rendeltek tőlünk. Később pedig, a magyar és céges zászló készítés ágazatunk is fellendült.

Büszkék vagyunk arra, hogy több mint kétmillió kül- és beltéri zászlót értékesítünk belföldre, több mint 3 millió kültéri zászlót külföldre, elsősorban a skandináv országokba, valamint 3200 Millenniumi Emlékzászló és több mint 20 ezer darab zászlórúd értékesítés áll a hátunk mögött. A zászló készítés számunkra hivatás, ezért kizárólag kiváló minőségű anyagokkal és technikákkal dolgozunk.

Függetlenül attól, hogy az igény kültéri vagy beltéri, kicsi vagy nagy, álló vagy fekvő kivitel, felirattal vagy felirat nélkül, egy darabos vagy tömeges rendelési tételben, mi minden esetben megtaláljuk az ideális megoldást, optimálisan vállalható, néhány napos határidő alatt. Ha Ön is ez egyszerűen működő dolgok híve és nem szeretne felesleges köröket futni a zászló készíttetése során, rendelje meg az időtálló és minőségi lobogóit a Poliformtól!