Az Interlock varrógép alkalmas a tömeggyártásra

interlock varrógép

Az általa létrehozott öltések kifejezetten erősek és rugalmasak. Az Interlock varrógép kiválóan kezeli a nyúlékony anyagokat, ezért remek alternatívát kínál a kényelmes viseletet biztosító ruházati cikkek gyártására.

Nem ritkán alkalmazzák sportruházat, fehérnemű és egyéb kötöttáru készítésekor, amikor elengedhetetlen a varrat nyúlás utáni visszaállítása és tartóssága. A széles felhozatalban változatos kialakítású szerkezetekkel találkozhat. Az egyszerűbb Interlock varrógép mellett, az automatizált ipari variáció is fellelhető az üzletekben, ami már képes a tömeggyártásra is.

Rendkívül gyorsan végzi a feladatát, ezáltal jelentős mértékben növeli a termelékenységet. A kezelése mindenképp szakértelmet követel, ezért a használatához általában szakképzett munkaerőt alkalmaznak.

A karbantartása nem elhanyagolandó, hiszen csak így őrizheti meg a hatékonyságát és a hosszú élettartamát. Az Interlock varrógép remek befektetés, hiszen felgyorsítja a munkafolyamatot, aminek köszönhetően sokkal nagyobb profitot generál.