Biciklit az egész családnak!

bicikli

A szabadban eltöltött időből egyre kevesebb jut a mai városi embernek, hacsak nem keresi tudatosan a lehetőséget. Ennek egyik módja, ha a bicikli nyergébe pattanunk. Számos dolgunkat elvégezhetjük így, nem csupán sporteszközként hasznos. Amikor munkába járunk, kisebb bevásárlást végzünk, vagy éppen a gyermeket fuvarozzuk óvodába, iskolába, akkor is hasznos testmozgást végezhetünk. Ilyenkor a kellemest kötjük össze a hasznossal.

Persze legnagyobb értéke mégis annak van, amikor az egész család biciklit ragad és egy hatalmasat kirándul. A szép környezet, a testmozgás és a haladás közösségi élménye maximálisan felszabadít a mindennapok stresszes hatásai alól.

A Koliken cég filozófiája az, hogy kicsik és nagyok egyaránt találjanak megfelelő járgányt, váljék a bringázás életvitellé az egész családnak. Saját gyártmányú, jól felszerelt számos Koliken biciklink mellett, a Biketek nevű költséghatékony kerékpárok is megtalálhatóak. A legkisebbeknek futóbicikliket ajánlunk, hogy a majdani pedálos élményekre mielőbb ráérezzenek.