Szép és modern a napelemes kerti lámpa

napelemes kerti lámpa

A kertbe elengedhetetlen a hangulatvilágítás, főleg a nyári hónapokban, amikor sokat tartózkodunk odakint. Nem használ áramot a napelemes kerti lámpa, mindössze a Nap energiáját, hogy szép és modern hangulatvilágítást hozzon létre a virágok között.

Mindössze annyit kell tennünk, hogy kiszúrjuk a földbe ezeket a lámpákat, tovább pedig a beépített napelem és akkumulátortöltő elvégzi a feladatát. A napelemes kerti lámpa nappal töltődik, éjszaka pedig világít, akár 8 órán át folyamatosan. A hosszantartó, zavartalan működésről gondoskodik az időjárásnak ellenálló kialakítás. Hatását különösen csoportos elhelyezés esetében fejti ki tökéletesen, a világításról pedig egy darab szuperfényes LED hivatott gondoskodni.

Tízdarabos kiszerelésben juthatunk hozzá ehhez a termékhez a hasznos-holmik.hu webáruházban, ahol anyagilag is jól járunk a vásárlással, mert most 56%-os árkedvezmény alatt áll. Így a napelemes kerti lámpa darabja csupán 349 Ft. Ez az összeg igazán jutányos, amiből szépen kivilágíthatjuk az egész kertet.