Ezek a medence takaró fóliák előnyei

medence takaró fólia

A telkünkön található medence nagyon sok előnnyel ajándékoz meg bennünket, hiszen elhozza nekünk a strandélményt anélkül, hogy más emberekkel együtt kellene használjuk. A megfelelő karbantartás azonban elengedhetetlen, amihez az is hozzátartozik, hogy amikor használaton kívül van a medence, akkor letakarjuk.

Több szempontból is jól tud jönni egy medence takaró fólia. Elsősorban azért, mert sokat segít algásodás ellen, ami rengeteg helyen probléma. A különféle vegyszerek nem megfelelő használata vagy a tisztítás mellőzése, a vízkeringetés mind-mind algásodáshoz vezet. Hogy ezt a kellemetlen problémát elkerüljük, a fedett kék medencetakaró fólia kerüljön fölé!

Ugyanakkor, a sötétebb színek jobban vonzzák a napsugarakat, tehát ezzel a módszerrel még egy nagy előnyhöz juthatunk, a hőnyeréshez. A buborekfolia.hu webáruházban kapható solar medencetakarók kétrétegű buborékos fóliák, mert a légpárnákban lévő levegő hozzásegíti az anyagot, hogy az megfelelően felfeküdjön a víz felszínére. Az egyik a hagyományos, kisbuborékos solar medencetakaró fólia, ami 260 mikro vastagságú, ráadásul alap UV-adalékot tartalmaz, ez pedig legkevesebb 1-2 év használatot biztosít. Fontos tudni, hogy a nem megfelelő vegyszer adagolásával megrövidítjük a fólia élettartamát!

Ennek a színe fedett kék, vagyis mélykék, ami megszűri a napfényt, így nem tud bealgásodni a medence fala. Tehát vásárláskor mindig figyelni kell arra, hogy ne a halvány, áttetsző anyagú fóliát válasszunk! A másik solar fólia, amit beszerezhetünk a webáruházból, inkább a prémium kategóriát képviseli. A nagybuborékos fóliákban körülbelül 10-szer annyi a levegő, mint a hagyományos kisbuborékosokban.

Anyagvastagsága 300 mikron, gyártása során adalékanyag-többletet kapott, így a gyártók egy UV+ anyagminőséget értek el. Ennek az anyagnak a felhasználása ajánlott hobbimedencékhez, épített nagyméretű konstrukciókhoz, valamint közfürdőknek is. Négyzet-, téglalap- és köralakúra tudják gyártani mindkét típusú fóliát. Rendelje meg a megfelelőt!