Hasznos tanácsok egy sportzakó webáruháztól

sportzakó webáruház

A zakó egyes férfiak kedvenc öltözéke, mások viszont csak feszengenek, ha ezt kell felvenniük egy fontos eseményre. Ez valószínűleg azért van, mert nem próbáltak még fel egy kényelmes és divatos sportzakót, ami olyan megjelenést biztosít nekik, hogy a hölgyek szeme elidőzik rajtuk. De vigyázni kell, hogy mivel párosítják a sportzakót!

Az Elite Fashion szerint nem mindegy, hogy milyen nadrágot veszel fel a sportzakód mellé. Az egyik legjobb ötlet a farmernadrág, az a rendkívül népszerű ruhadarab, ami kiválóan használható pólóval, inggel, illetve sokféle lábbelivel. Tulajdonképpen a kinézet és az ezzel együtt járó siker ebben az esetben a farmernadrág tökéletes kiválasztásán múlik.

Egy farmer nem farmer, ezért legyen legalább 2-3 is a szekrényben, amit cserélgetni lehet, mert így lassan kopnak majd el. Továbbá, farmervásárláskor nem szabad spórolni, hiszen a minőségi, tehát drágább daraboknak hosszabb az élettartamuk és nem mellesleg sokkal jobban is néznek ki. Hiába lehet hozzájutni 2-3000 Forintért is a nadrághoz, ha nem úgy áll rajtunk, ahogyan kellene. Azoknak a férfiaknak, akiknek van néhány kiló súlyfölöslegük, tanácsos elkerülniük a fenék és a comb résznél koptatott fazonokat.

Egyébként is, sportzakóhoz nem illenek a koptatott darabok, csak a klasszikus modellek, ezt is vegye figyelembe választáskor! Manapság a slim fazonok a legdivatosabbak, de zakóval nagyon jól mutatnak az egyenes szárú farmernadrágok is. Aztán bármennyire nem szeretünk vasalni, a farmert mégis érdemes kisimítani, mert úgy sokkal jobban néz ki. Alapdarab egy elegáns úr ruhatárában a jó szabású, sötét színű farmer, amiből legalább kettőnek szerepelnie kell a szekrényében. Nem túl szerencsés választás a sztreccs anyag, a sportzakóval nem igazán passzol.

Az oldalzsebes farmernadrágokat tanácsos elkerülni, hiszen ezek nem zakóhoz valók, legfeljebb horgászathoz. Szaggatott, rojtos farmernadrágot pedig semmiképpen nem szabad sportzakóval viselni! A sportzakó a megfelelő farmerrel és egy sportos cipővel igen menő kinézetet biztosít.