Különösen népszerű a Budapest 11. kerületi lakás

Budapest 11. kerületi lakás
Budapest 11. kerületi lakás
Budapest 11. kerületi lakás

Akik a hegyes, dombos vidéket kedvelik, azok minden bizonnyal szívesen töltenék a napjaikat egy budai otthonban. Innen számos természeti szépségben és egyéb látványosságban gyönyörködhetnének nap mint nap, akár úgy is, hogy a lábukat ki sem teszik az utcára.

Ezt azonban meg kell fizetni és sajnos a Budapest 11. kerületi lakás céljára szolgáló ingatlanok sem nevezhetőek olcsó árfekvésűeknek. Az Otthon Centrum kínálatában szép számmal akadnak a Budai-hegység ezen részén található hajlékok is, hiszen az árak ellenére, ez mégis az egyik legkedveltebb környék a fővárosunkban. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy ez Budapest legnépesebb kerülete, bár alapterülete alapján csak a nyolcadik a rangsorban.

Határai között több hegyvonulat, valamint patak és mesterséges tavak is találhatóak, ami nagyban hozzájárul a népszerűségéhez. Ezek miatt Budapest 11. kerületi lakás vásárlása nem lehet rossz döntés, amit tovább bizonyít az is, hogy az itt élő közép- és felsőfokú végzettségűek aránya jelentősen meghaladja a fővárosi átlagot.