Vasalással megerősített betonkerítés

Kerítés
Kerítés
Kerítés

Több kérdés érkezik hozzánk, hogy a kerítéselemek mennyire stabilak. Annak érdekében, hogy az elemek szilárdsága megfelelő legyen, biztosan álljanak a helyükön több éven át, a betonkerítés belső vasalással készül.

A kerítés egymásra épülő elemei, mivel egymás tartóiként is szolgálnak, ezért kiemelten fontos, hogy nagy teherbírásúak legyenek. Ezért látjuk el mindegyiket belső vasalással. Ez természetesen az oszlopokra is vonatkozik, hiszen ezek tartják az egész betonkerítés vonalat.

A felállítás módja és pontossága is hozzájárul a stabilitáshoz, ebben a vasalás nem segít. Ha az oszlopoknak szánt gödrök nem elég mélyek vagy laza a talaj és semmilyen módon nincs megerősítve, akkor hiába stabil egy-egy elem, kérdéses mennyi időt bír majd ki a betonkerítés.

Weboldalunkon és telefonon, illetve levélben is minden segítséget megadunk a telepítéssel kapcsolatban, hiszen a mi érdekünk is, hogy a vásárló elégedett legyen és a telepített kerítés sok évig védjen. Tudni kell, hogy a telepítés nem tartozik a kerítésre vállalt garanciába.