Mit lehet tenni az alvászavar ellen?

alvászavar ellen a Shenmen piercing

Az életünk során sok esetben előfordul, hogy nyugodt és pihentető alvásunk ritmusa bizonyos okok miatt felborul. Az alvászavar ellen a Shenmen piercing is segíthet. A hagyományos gyógyszeres kezelés gyakran a mellékhatások miatt válik kevésbé kedveltté, míg a piercing alkalmazásának nincsen semmilyen nem várt következménye.

A kezelés alapja az akupunktúra, amely a külső fül területén található úgynevezett Shenmen pont ingerlésével éri el hatékonyságát. A Hagyományos Kínai Orvoslásból ismert 5 fő akupunktúrás pont egyike, különlegesen fontos a pszichoszomatikus betegségek kezelésének szempontjából.

A Shenmen percinggel hatékonyan enyhíthetők a szenvedélybetegségek, ingerlékenység, depresszió, szorongás, memóriazavarok és az alvászavarok is. Ezt a piercinget közérzet javító ékszernek is nevezik, mivel az idegrendszerre és a szervezet egészére kifejtett pozitív hatása hozzájárul a nyugodt, relaxált állapot eléréséhez.

A Shenmen és Migrén piercing együttes alkalmazásával a migrénes fejfájás kínzó tüneteinek kezelésében rendkívül hatékony, gyors és maradandó pozitív változás érhető el. A Shenmen pont és a bolygóideg kapcsolatából adódóan a piercing stresszoldó, szorongáscsökkentő hatása is érvényesül, ami a nyugodt alvás szempontjából is elengedhetetlenül fontos.

A piercing behelyezését követően rövidesen érezhetőek a pozitív hatások, az alvás minőségének jelentős javulása és a nyugodt és relaxált állapot kialakulása. A Shenmen piercing behelyezését a Medical Piercingnél előzetes állapotfelméréssel végzik, majd a precíz gépi beméréssel megtörténik a beszúrása a lehető legnagyobb pontossággal.

A gyógyulás 2-3 hetet vesz igénybe, ez idő alatt fokozottan figyelni kell a terület ápolására az esetleges gyulladás elkerülésének érdekében. A piercing pozitív hatásai az esetek túlnyomó részében már a beszúrást követő 1-2 napon érzékelhetőek, két héten belül pedig a vendégek nagy százalékánál, a beszámolóik szerint a panaszok teljesen meg is szűnnek.