Pamut frottír a Szakatex kínálatában

pamut frottír

A szövőgép megjelenése hatalmas innováció volt a régi időkben, napjainkban pedig még mindig alkalmazzuk a különféle szövetek létrehozására. A textilipar megannyi típusú anyagot gyárt a fogyasztóknak, amelyekből ruhadarabokat, valamint a háztartásban használandó kelméket állítanak elő. A pamut frottír egyike a legnépszerűbb szöveteknek, a felhasználása ideális törölközők, fürdőköntösök, lepedők, illetve hálóruhák terén.

Finom, meleg tapintású, remek nedvszívó jelleggel rendelkezik, a tisztítása során pedig magas hőfok is alkalmazható. A pamut frottír anyagból készült termékek nem hiányozhatnak egyetlen fürdőszobából, hálószobából sem, de a szállodákban és fürdőkben egyaránt előszeretettel használják. A műszálas textíliákkal szemben, ez nem okoz bőrpírt, irritációt. A természetes pamut frottír ára igen kedvező, ami jó a pénztárcának is. Az anyag beszerzésére lehetőségünk van a méteráru boltokban, de az interneten fellelhető webáruházakból szintén megrendelhetjük a számunkra megfelelőt.

Elismert hazai anyag nagykereskedés

Amennyiben az utóbbi mellett tesszük le a voksunkat, a www.szakatex.com linkre kattintva egy olyan honlapra juthatunk, ahol hatalmas árufelhozatalból válogathatunk. A budapesti Szakatex anyag nagykereskedés szakmai tapasztalatának köszönhetően piacvezető hazánkban. Az olasz és török importból származó kelmék forgalmazásával foglalkozó cég az ország teljes területére kiterjed, annak bármelyik pontjára kiszállítják vagy postázzák az ügyfelek rendeléseit.

A több évtizedes kutatás és fejlesztés során, az anyag nagykereskedés arra törekedett, hogy megismerje a magyar lakosság igényeit, aminek segítségével kiszűrheti, hogy melyek a közkedvelt textilek. A kiváló minőségű szövetek megannyi változatban, színben, mintázatban megvásárolhatóak, viszont a rendelésnél tanácsos szem előtt tartani a megadott limitet. Legyen szó természetes, műszálas vagy újrahasznosított kelmékről, a magas szakértelemmel rendelkező Szakatex anyag nagykereskedés kínálatában mindannyian megtalálhatjuk azt, amit keresünk.