Pénztárca különböző méretben

pénztárca

Stílusos megjelenésünket sokban befolyásolják a kiegészítők. Napjainkban igen gazdag ebből a felhozatal, hiszen vásárolható divat és valódi bőrből készült pénztárca egyaránt. Utóbbi talán jobb választás, mert időtálló, tartós, nem szakad el pár használat után.

Hosszú távú döntésnek számít, bár valamennyivel több pénzbe kerül, mint az egyéb anyagokból előállított társai. A taskagaleria.hu webshop kínálatában felfedezhető női bőr pénztárca kollekció tagjai sok színben pompáznak, de méretben és kialakításban is különböznek.

Különleges kinézetű a termékpalettán látható Scala Lux, türkiz színű erszény, ez a kisméretű, patentos, fedeles zárhatósággal ellátott darab. Mivel a hölgyek nagyon szeretik, ha a pénztárca ugyanolyan színű, mint a táska, ezért a gyártók készítenek piros, fekete, barna, lila, szürke színben is.

Ennek köszönhetően, igazán gazdag a női pénztárca felhozatal, amiben mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő modellt. Az eredeti bőr típusok hosszú évekig használhatóak és mutatósak.