Praktikusan szállítható az összecsukható sport babakocsi

Gyerekülés
Gyerekülés
Gyerekülés

A nagyobb, de még kocsiban tolt gyerekeknél az a kocsi a praktikus amelyik könnyen szállítható. Ilyen esetekben esik a választás az összecsukható sport babakocsi megvásárlására. Hogy milyen kocsi a megfelelő az adott helyzetben azt az is eldöntheti, hogy milyen időszakban született a gyermek.

Például a pici az egész telet kocsiban tölti, ezért fontos, hogy melegben legyen. Ebben az esetben minél zártabb kell legyen az összecsukható sport babakocsi, esetleg lábzsákkal is el legyen látva. Ugyanis az ebbe helyezett takaró melegíti a babát.

A lábzsák természetesen igény szerint levehető, a melegebb időszak beköszöntésével nincs már rá szükség. A kocsi másik előnye, hogy nagyon könnyű a vázszerkezete, ami lehetővé teszi az egyszerű irányítást. Az összecsukható sport babakocsi hátránya, hogy nem helyezhető át az autóba a felső része.

A kocsin fékező és összezáró mechanizmus is található, ami egyszerű működést tesz lehetővé, így bárkinek könnyen használható. Biztonsági övvel is el van látva, ami akkor tesz jó szolgálatot, amikor a gyermek nagyobb és már járni tud.