Texturált megjelenést kelt a nemesvakolat

nemesvakolat

Sokan szeretnék, ha a lakásuk, házuk vagy az irodák stílusosnak, kreatívnak és másnak tűnne. Persze manapság ez könnyen megvalósítható a különféle berendezési tárgyakkal, képekkel és poszterekkel, hatalmas vázákkal, külföldi szuvenírekkel, egyéb lakberendezési tárgyakkal.

De mit tehetünk, ha azt szeretnénk, hogy a vendégek tekintete a falakra és a mennyezetre irányuljon, ahelyett, hogy elvonnánk a figyelmüket? A dekoratív nemesvakolat ideális erre a célra. A szép, világos vagy sötét árnyalatú anyag érdes felülete a szúbogár fában végzett munkájához hasonlít. Természetesen mindez akkor történik meg, ha a mesterember alaposan és az utasításoknak megfelelően végzi a feladatát. Hogy a lényegre térjünk, a nemesvakolat az egyik legkeresettebb dekoratív bevonatnak számít az építőipari piacon.

Míg korábban csak homlokzati munkákhoz használták, ma már lakások, házak, irodák belső tereit, valamint iskolák falait és mennyezetét, sőt, erkélyeket is díszít. A nemesvakolat egyaránt használható új épületek díszítésére, valamint kissé elavult ingatlanok felújítására.