Munkavédelmi papucs és klumpa a webáruházban

munkavédelmi papucs

Bizonyos munkahelyeken nincs szükség munkavédelmi cipőre vagy bakancsra, azonban papucsra már igen. A munkavédelmi papucs garantáltan könnyebbé és biztonságosabbá teszi a lábakat megterhelő munkavégzést. Ideális irodai, adminisztratív, konyhai, kórházi, vendéglátói munkakörök ellátásához egyaránt.

Kényelmes, igényes kialakítású lábbeli, ami azt a célt szolgálja, hogy megfelelő védelemben részesítse a dolgozók lábfejét. Bár ezt az esetek nagy részében beltéren használják a dolgozók, olyan változatai is megtalálhatóak, amelyek elég masszívak, tartósak a kültéri viselethez is. A munkavédelmi papucs speciális kialakítással bír és sokféle változatban jelen van. Az enante.hu webáruház is kiemelt helyet szentel ennek a fajta lábbelinek. A kínálatában többféle papucs és klumpa van, extra erős és komfortos változatban.

A munkavédelmi papucs olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a tartós mikroszálas bőrből készült felsőrész, acél orrmerevítő, jól szellőző, antibakteriális bélés és talpbetét, valamint csúszásmentes talp.