Zsírégető edzés otthon: mire kell figyelni?

Intenset zsírégető edzésterv

Manapság már bárhol bármikor elérhető az ennivaló és ezt a lehetőséget a legtöbben ki is használjuk, ami meglátszik az alkatunkon. Majd elérkezik az idő, amikor túl szűknek bizonyul a tavalyi farmernadrág, az ünneplőruha sem olyan kényelmes már, mint régebben volt, ezért muszáj valamilyen megoldást kitalálni, ami általában az edzőterem és az élelem megvonása. Az Intenset zsírégető edzésterve jó kiindulópont az otthoni edzéshez. Szakszerűen kidolgozott programról van szó, ami megfelelő diétát is tartalmaz.

Utóbbira is nagy szükség van, hiszen a fogyáshoz csökkenteni kell a bevitt táplálékot, de koplalás nélkül. Fokozatosan kell elkezdeni az edzést, az elején az alacsony intenzitású gyakorlatok javasoltak. Ebbe a kategóriába tartozik minden, ami nem megerőltető, például a nyújtás, bemelegítés, gimnasztika. A közepes erősségű edzésformák már fokozottabb megerőltetést igényelnek, ilyenkor a pulzus a maximum érték 70%-a körül mozog.

Ez az intenzitás jótékony hatással van a szívre, a keringési rendszerre, de nő az állóképesség és az erőnlét is általa. Idesorolható a futás, úszás, tehát minden olyan sporttevékenység, amiben több izomcsoport is részt vesz. Ideális közepes intenzitású edzésforma a sífutás, az ellipszis tréner vagy az evezőgép. A magas erősségű zsírégető edzés nemcsak mozgás közben, hanem azt követően is, a regeneráció fázisában szintén rengeteg kalóriát használ fel. Az otthon zajló zsírégető edzés nem kerül pénzbe, ezért költséghatékony megoldásnak számít.

Ráadásul az Intenset zsírégető program ingyen tölthető le a weboldalról, ami hatalmas segítséget kínál minden erős akaratú személynek. Mert akarat nélkül hiába fogunk hozzá edzeni, hiszen nem fogunk semmire sem jutni, ha folyton kihagyjuk a gyakorlatokat vagy minden alkalommal megpróbáljuk lerövidíteni az edzésidőt. Célszerű zsírégető táplálékkiegészítőket is használni, mert ezekkel hamar be lehet indítani a szervezet zsírégető folyamatait. Ne költsünk pénzt az edzésteremben, ha a saját otthonunkban is el tudjuk érni a céljainkat!