Cukormentes lekvár az örömteli fogyókúrához

cukormentes lekvár

Diétád első napján gondolatban búcsút intettél minden ínycsiklandó desszertnek? A jó hír az, hogy nem kell teljesen lemondanod a mindennapok ízélményeiről és erre egy magas gyümölcstartalommal rendelkező cukormentes lekvár kiváló bizonyíték lehet.

A fittpiac.hu internetes oldalon, a prémiumminőségű Simply Keto-termékek közül választhatod ki a számodra legvonzóbb együttest: az eper és a rebarbara vagy a sárgabarack és a zöldcitrom találkoztatásából született, netán egy szilvás-fahéjas kompozíciót. Akkor sem marad üresen a virtuális kosarad, ha a klasszikusabb megoldásokat kedveled, a cukormentes lekvárok kínálatában ugyanis az erdei gyümölcs, a meggy és a rebarbara önmagában is képviseltetik magukat.

Ezek a termékek a legtöbb diétába tökéletesen beilleszthetőek, hiszen hozzáadott cukrot egyáltalán nem tartalmaznak, mi több, édesítésükhöz a gyártó a zéró kalóriás eritritet használja. A rendkívül alacsony szénhidráttartalmú cukormentes lekvár akkor is kiváló választás, ha paloe diétába kezdtél. Mindenképpen érdemes kipróbálnod!