TOP 10 szakáll fazon egy népszerű barber shop szerint

szakáll

A szakáll manapság nagyon divatos lett és a férfiak nagy része büszkén viseli és gondozza azt. Azonban nem mindenki növeszthet olyat, amilyet szeretne, illetve a megfelelő fazon kiválasztásával is lehetnek gondok. Sok mindentől függ, hogy valakinek melyik szakáll fazon állhat a legjobban. De akkor milyen fazon és hosszúság áll jól úgy általában?

Ki az, aki szinte bármilyen szakállat növeszthet, mert biztos, hogy jól fog kinézni, illetve ki az, aki jobb, ha a borostánál marad vagy még annál sem, csakis a borotválkozásnál? A borbélyok is egyetértenek abban, hogy nem minden szakáll áll jól mindenkinek, még akkor sem, ha valaki sármos és jóképű. Nyilván a szakemberek segíthetnek eldönteni azt, hogy mit érdemes választani.

Persze ehhez az is kell, hogy az úriember tisztában legyen azzal, hogy milyen a stílusa. Sőt, az életvitel is nagyon fontos. Lehet, hogy a dús, nagy szakáll jól mutat a Trónok harca vagy épp a Vikingek szereplőin, azonban egyáltalán nem biztos, hogy egy irodában dolgozó személyhez tökéletesen passzolna az. Akkor hogyan is dönthető el, hogy kihez, mi illik?

Nos, első lépésként meg kell határozni az arcformát. Sokak nagy örömére ekkor nem kell méricskélni, órákig a tükör előtt állni és centizni. A gcutzbarbershop.hu oldalon ott van egy nagyon remek kép, ami különböző kérdések segítségével juttat el mindenkit a válaszig, már ami az arcformát illeti. Nagyon egyszerű ezzel tájékozódni.

Aki pedig az oldalra látogatott, bizony láthatja, hogy olyan szakemberek segíthetnek aztán a tökéletes szakáll növesztésében és igazításában, akiknek a vérében van a borbély szakma. Sokaknak ajánlják a mesterek a short stubble fazont, ami a rövid szakállra utal. Miért? A legegyszerűbb szakállstílus ez, ami nem igényel sok törődést, mégis sármossá teszi az úriembereket.

Mi kell ehhez? Nos, a férfinak csak annyi a dolga, hogy pár napig növeszti a szakállát és amint vége a borostás fázisnak, ott tündökölhet az arcon a szép, rövid szakáll. Persze ezt követően nem árt a formázás, a szem körül levágni a kiálló szálakat, a nyaknál csupaszra borotválni bizonyos részeket és kész is a short stubble.