Várja kedves vendégeit a Boutique apartman Egerben!

Boutique apartman Eger

Hangulatos és kényelmes szállásokból hazánkban nincs hiány. A hangulatos belső térrel és kiváló elhelyezkedéssel megáldott Boutique apartman Eger egyik legcsodálatosabb részén található és ideális azoknak a pároknak és családoknak, akik szeretnék megtapasztalni mindazt, amit a történelmi város kínál.

A szálláshely meglehetősen közel található a városközponthoz, így az összes fontos nevezetesség rövid idő alatt elérhető.

A Boutique apartman Egerben teljesen felszerelt konyhával várja a kikapcsolódni vágyókat, ahol hűtőszekrény, gáztűzhely, vízforraló, edények és minden más is helyet kapott, amire a vendégeknek csak szükségük lehet. A nappaliban kinyitható kanapé is rendelkezésre áll, amin 2 fő kényelmesen tud aludni.

Ugyanebben a helyiségben egy DVD lejátszóval ellátott TV is segíti a pihenést és a kikapcsolódást. A szobák könyvespolcain lévő könyveket a vendégek szintén használhatják. A Boutique apartman Eger több boltjához is közel van, ahol a vendégek megvásárolhatják a legfontosabb termékeket.