A nemezelő gyapjú már bioként is kapható

nemezelő gyapjú

Nem mindenki szereti a rajzolást vagy a festészetes, egyesek inkább a kézzel fogható termékeket kedvelik. Ma egyre több online és offline kurzus tekinthető meg, ahol a nemezelő gyapjú kerül a központba és rengeteg jópofa, gyönyörű figura készül belőle. Érdekes, hogy ezzel a gyapjúval szinte mindent el lehet készíteni, csak türelemre és megfelelő technikára lesz szükség.

Egyes felhasználók messziről kerülik a gyapjút, de ha az állatok épségét féltjük, akkor használjunk biogyapjút. Innentől kezdve az anyag származási helye sem fog problémát okozni és nyugodtan alkothatunk vele. A nemezelésből először saját használatra szánt figurák szoktak készülni, egy idő után azonban érezni fogjuk az ajándékozás fontosságát.

Amikor a századik rókát fejezzük be, akkor nem biztos, hogy találunk neki helyet és ilyenkor gondolhatunk az eladásra, webshopokra és kurzusokra. A nemezelő gyapjú révén annyira valósághű állatkákat teremthetünk, hogy természetes környezetben fotózva még szebbnek tűnnek. Ha egyszer kipróbáljuk, akkor nem akarjuk abbahagyni.