Férfi ránctalanító krém ginzenggel és gyömbérrel

férfi ránctalanító krém

Sajnos még mindig többségben vannak azok a férfiak, akik úgy tartják, hogy a ránctalanító termékek kizárólag a nők kozmetikumai. Érdemes nekik is tudni, hogy férfi ránctalanító krém is létezik és hatásos a kisebb-nagyobb barázdák ellen! Persze ahhoz, hogy ez valóban így legyen, érdemes az AHAVA termékeivel kísérletezni.

Az erősebbik nem sokkal kritikusabb a kozmetikumokkal szemben, a férfiak ugyanis nem hajlandóak semmilyen kompromisszumra. Az AHAVA férfi ránctalanító krém esetében nem is kell, hiszen ez kifejezetten a férfi bőr igényeire szabott prémium bőrápoló a Holt-tenger koncentrátumával, ginkgo, ginzeng és gyömbér kivonattal. A bőrt energizálja, élettel tölti fel, a halványabb és mélyebb ráncokat egyaránt hatékonyan kezeli.

Az ahavashop.hu webáruház férfi ránctalanító krém változatai pillanatok alatt beszívódnak a bőrbe, nem keltenek zsíros, ragadós hatást. A fényvédelemmel ellátott hidratáló mellett, multifunkciós szemránckrém és nyugtató hatású borotválkozás utáni hidratáló is van a webshop kínálatában.