Clineral PSO a viszketés és bőrpír ellen

clineral pso

Ne hagyja, hogy a bőrszárazság megzavarja az életét! A Clineral PSO a tökéletes eszköz és a hölgyek kedvenc segítője a szép bőrért folytatott küzdelemben. Valószínűleg sokan ismerik a kellemetlen viszketést és szárazságot a testhajlatokban, nevezetesen a könyökön, a térden és a csuklón.

Ha még nem próbálta az AHAVA Clineral PSO krémet a fentebb említett problémára, akkor éppen itt az ideje! A Holt-tenger ásványain alapuló termék, még a legkisebb kellemetlenséget is megszünteti. A krémnek enyhe, semleges illata van, az állaga krémes, nagyon könnyű és finom. A termék könnyen eloszlatható a bőrön, ragacsos, zsíros réteg vagy maszkhatás nélkül. Az alkalmazása fürdés vagy zuhanyzás után javasolt a problémás területekre. Így a termék összes értékes összetevője gyorsabban jut a bőr mélyére és a kívánt hatás már néhány alkalmazás után elérhető.

A viszketés az alkalmazás után 15-20 perccel elmúlik, az irritált területek pedig gyorsan megnyugszanak. A Clineral PSO mellett szól még a kényelmes használat és, az is, hogy nem okoz allergiás reakciókat.