Cuki baba fülbevaló sárga és fehéraranyból

Baba fülbevaló

A kislányoknak már pici korban ki szokták lövetni a fülüket, hogy minél kisebb traumát okozzon, illetve ne is emlékezzenek rá. Ilyenkor még baba fülbevaló kerül behelyezésre, ugyanis egy normál méretű nem is férne el és egyébként is túl nagy lenne a csecsemőknek.

Ezt általában a szülők vásárolják meg a születés előtt vagy a keresztszülők veszik meg ajándékba, hiszen a baba fülbevaló egy igazán értékes holmi, ami sokáig emlékeztetheti majd a tulajdonosát, hogy kitől, kiktől kapta.

Ha Te is szeretnél ilyesmit vásárolni, akkor a www.ekszershop.hu oldalon érdemes szétnézed, mert nagyon jó áron kínálnak aranyos baba fülbevaló modelleket. Van sárga és fehérarany változat is, így a színt eldöntheted, hogy melyik díszítse majd a pici fülét.

Ha szülőként kell választanod, akkor megbeszélheted a pároddal, ha pedig keresztszülő leszel, akkor szintén érdemes az apróság szüleit bevonnod a döntésbe, hiszen ők kell majd betétessék és nekik kell nap mint nap nézniük. Tehát egyértelmű, hogy a baba fülbevaló nekik is el kell nyerje a tetszésüket.