Elevit Complex 3 várandósság utánra

elevit complex 3

Nemcsak várandósság alatt, de szülés után is fontos ügyelni arra, hogy szervezetünket hozzájuttassuk a megfelelő mennyiségű tápanyaghoz és vitaminokhoz. Az Elevit Complex 3 kifejezetten a szoptató édesanyáknak kifejlesztett étrend-kiegészítő. D-, C-vitaminnal és vassal veszi fel a harcot a fáradtság ellen, DHA tartalma pedig a csecsemő szemének és agyának fejlődéséhez járul hozzá.

A szülés után jellemzően 2-3 nappal kezdődő szoptatási időszak nemcsak a baba és anya közötti szoros köteléket biztosítja, de az anyatej jelenti a csecsemőnek a növekedéshez szükséges tápanyagokat. Az anyatej termelődését meghatározza az édesanya életmódja, táplálkozása is. Az egészséges életmód mellett, az Elevit Complex 3 hozzájárul a baba és mama mikrotápanyag-szükségleteinek kielégítéséhez. A lágyzselatin kapszula Omega-3 zsírsavat, cinket, jódot és luteint is tartalmaz.

Az Elevit Complex 3 megkönnyíti az anyai szervezetet a hirtelen, folyamatos igénybevételt. A vitaminokat azért szükséges pótolni, mert fontos szerepük van az életfolyamatok szabályozásában.