Mitől függnek a szendvicspanel árak?

szendvicspanel árak

A szendvicspanel az egyik legsokoldalúbb építőanyag, amelynek árát több tényező is befolyásolhatja. A szendvicspanel árak függnek attól, hogy milyen célra szánják az adott példányokat. A szendvicspanelek készülhetnek falakon való felhasználásra, amelyek egy hőszigetelő maggal vannak ellátva, ami két acélfegyverzet között helyezkedik el.

A hőszigetelő, tetőre szánt szendvicspanelek valamivel keskenyebbek és más kialakításúak, illetve több merevítő bordát tartalmaznak, mint a fali panelek. Léteznek speciális szendvicspanelek is, amelyek bizonyos típusú felhasználásra alkalmasak, pl. gyárak, ipari csarnokok vagy mezőgazdasági épületek építéséhez.

Nem feledkezhetünk meg a hűtőházi szendvicspanelekről sem, amelyek speciálisan hűtőkamrákhoz lettek kifejlesztve. Ezeknél is két acélfegyverzet között található a szigetelő réteg és kiemelkedő hőszigetelő tulajdonsággal bír. Mínusz 40 és 0 fok közötti hőmérsékleten lehet tárolni a bent lévő élelmiszereket.

A szendvicspanel árak a Turbó Pegazus Kft.-nél változatosak és eltérnek az első, illetve másod osztályú, de nem bontott szendvicspanelek esetében is. Költséghatékony megoldásként, kiváló minőségű, másod osztályú szendvicspaneleket is választhat. Bármire is legyen szüksége, a turbopegazus.hu-nál van. Kérjen ajánlatot a szakértő kollégáktól!