Fogpótlás csúcsminőségű kerámiából

fogpótlás

Az űriparból számos technológia szivárgott át az emberek hétköznapjaiba és a közeljövőben szintén ez a tendencia figyelhető meg. A fogpótlás sokkal szebb lehet a cirkónium-oxid felhasználásával, mert ennek kiváló optikai és mechanikai jellemzői vannak.

Lényegében megát a hidat és a koronát készítik ebből az erős anyagból, ami fényáteresztő tulajdonsága révén, hasonlóan viselkedik, mint a természetes fog. Ne legyen szégyenlős felkeresni a Relax Dental Center klinikát, mert itt a legmagasabb diszkréció mellett kezelik a betegeket! A fogpótlás rekordidő alatt kész lehet, de ez nem mindegyik típusra vonatkozik. Aki a svájci módszer mellet teszi le a voksát, az szinte fájdalom nélkül és 3 nap alatt kaphat új mosolyt.

Lehet hihetetlenül hangzik, de nem az, ezért, ha több infót szeretne az IHDE metódusról, akkor klikkeljen a relaxdentalcenter.hu hivatkozásra! A fogpótlás egyszerűbb és hagyományos változatai is elérhetőek. Ha anyagi megfontolásból inkább ezeket választaná, akkor persze adottak a feltételek.