Hétköznapjaink megszépítői a kerti virágok

kerti virágok

Tulipán, jácint, rózsa, liliom, cickafark – néhány azon szépséges növények közül, amelyek a hétköznapjainkat is ünnepi színekbe öltöztethetik. A szemet, szívet gyönyörködtető kerti virágok a kikelettől kezdve a hideg beálltáig örvendeztetnek meg a jelenlétükkel.

Ha nemrég költözött magánházba és még nincs nagy gyakorlata a háztáji növényvilág kialakításában, akkor érdemes a szakértők segítségét igénybe vennie az otthoni feltételekhez, talajtípushoz, fényviszonyokhoz leginkább alkalmazkodó kerti virágok kiválasztásában.

De az is remek és nem mellékesen időtakarékos megoldás, ha egy olyan virtuális kereskedésben néz körül, ahol pontos tájékoztatást kaphat a növények adottságairól és szükségleteiről.

A Gardencentrum online boltban termékcímkék jelzik, hogy a kerti virágok közül melyiket kell árnyékba ültetni és melyek a szárazságtűrő napimádók. Ebben a webáruházban az olyan méhcsalogató növényeket is első pillantásra kiszúrhatjuk, mint amilyen a dúsvirágú verbéna és a ritkaságokat szintén, például az eperpiros illatos bazsarózsát.