Költséghatékony és kényelmes a fogyasztásmérő

fogyasztásmérő

A Fibaro Wall Plug egy intelligens kapcsoló, ami a már meglévő dugaljak fejlesztésére szolgál. A fogyasztásmérő funkció lehetővé teszi, hogy nyomon követhessük az energiafelhasználási szokásainkat. A mért adatokról a LED-es gyűrű színeinek váltakozása ad információt. A terméket bármikor ki- és bekapcsolhatjuk a készüléken található nyomógomb segítségével és szinte az összes elektromos hardverrel egyszerűen összeköthető.

A fogyasztásmérő segít beazonosítani azokat az eszközöket, amelyek a legtöbbet fogyasztanak. Ezáltal pontos képet kaphatunk a háztartásunk energiafogyasztásáról és könnyedén költséghatékonnyá és kényelmessé tehetjük a mindennapos eszközhasználatot.

Elegáns és különleges megoldás azoknak, akik fontosnak tartják, hogy a tudatosság tetten érhető legyen az otthonukban is. Az energiafogyasztás ellenőrzése mellett, a fogyasztásmérő lehetőséget kínál ahhoz, hogy a berendezések automatikusan kikapcsoljanak, az elvárásainknak megfelelően. Érdemes Önnek is feltárnia a modern technológia által kínált lehetőségek tárházát!