Ragasztó helyett mágneses szemhéjtus

mágneses szemhéjtus

A kezdő műszempilla használóknak különösen fontos, hogy egyszerű és könnyű legyen a felhelyezés módja. Éppen ezért ideális választás nekik is a mágneses szemhéjtus, ami a visszajelzések szerint a legkényelmesebb alkalmazást biztosítja. Ugyanakkor, átlagos szemhéjtusként is remekül megállja a helyét.

Ez a kellék értelemszerűen a mágneses műszempillákkal kompatibilis kizárólag, ezek szintén megtalálhatóak a webáruház kínálatában. A tetszőlegesen kiválasztott műszempilla könnyűszerrel ráhelyezhető a megrajzolt tusvonalra, amit kevés ideig száradni hagyunk.

Kiváló alternatíva minden kezdőnek és azoknak, akik allergiásak a hagyományos műszempilla ragasztóra, esetleg nincs idejük komplikált műveletekre, vagy egyszerűen csak nem szeretnek sokat bajlódni ilyesmivel.

Nem elhanyagolható szempont, hogy ezzel a technológiával elkerülhető a ragasztómaradványok fárasztó, sokszor kellemetlen eltávolításának folyamata is. Praktikus kiszerelésének köszönhetően, a mágneses szemhéjtus könnyen tárolható és hordozható.