Tökéletes megoldás a mosható sminklemosó korong

mosható sminklemosó korong

Az átlagos háztatásokat vizsgálva feltűnhet, hogy nemcsak a konyhákban, de a fürdőszobában is jelentős mennyiségű hulladék termelődik. Ez a napi mennyiség az egyszer használatos termékekből és elhasznált flakonokból adódik össze leginkább.

Pedig ezek hihetetlenül egyszerűen lecserélhetőek, a mosható sminklemosó korong hosszú távú használata nemcsak a környezetre rótt terhelést csökkenti, de költséghatékony megoldás is. Hiszen gyorsan el tud fogyni egy csomag egyszer használatos arctisztító korong. Úgy van vele az ember, hogy egyetlen kiszerelés nem is kerül sokba, de ha néhány hetente újra kell vásárolni, akkor már más a helyzet. Ezzel szemben, a teljes mértékben pamutból álló minőségi mosható sminklemosó korong rendkívül hosszú életű.

Probléma nélkül be lehet dobni a szennyes kosárba és mosható ugyanazzal a programmal, mint a többi ruha. Több gyönyörű mintázattal is kapható. Nagyon praktikus a mosható sminklemosó korong. Egy csomagban 6 darab van, így könnyű cserélgetni a mindennapokban.